toptan yaş pasta
Toptan Donuk Pasta
en güzel pasta çeşitleri
Donuk Pasta Çeşitleri

Dondurulmuş Kek

Dondurulmuş Kek

Donmuş Kek Nasıl Üretilir?

Pastacılık sektörünün gün geçtikçe daha fazla ilerlemesi ile farklı alanlara da yeni kapılar açılmıştır. Özellikle standartların korunması ve lezzetli, sağlıklı ürünlerin tüketiciye ulaşması için dondurulmuş kek başta olmak üzere birçok donuk pasta ve kuru pasta üretilmektedir.

Dondurulmuş ürünler artık günümüzde birçok markette, kahve zincirlerinde, cafe-restoranlarda, otellerde, pastanelerin vitrinlerinde gördüğümüz ürünler arasında yerini almıştır. Artık taze ürünler yerini yavaş yavaş donmuş ürünlere bırakmaya başlamıştır.

Hem daha sağlıklı hem de lezzetinden hiçbir şey kaybetmeyen dondurulmuş pasta ürünleri besin değerinden de hiçbir şey kaybetmez. Çözülecekleri zamana kadar 1 yıl süreyle saklama imkanı bulunan dondurulmuş pasta ürünleri ile sevdiklerinize muhteşem tatlar sunabilirsiniz.

İsterseniz dilim dilim isterseniz bütün halinde tüketiciye ulaşan donuk pastalar -18 derecede dondurularak saklanması gerekir. Çözmek istediğiniz zaman +4 derecede 3-4 saat süre ile buzdolabında çözdürülmesi gerekir.

Donmuş kek çeşitleri nelerdir?

• Vişneli kek

• Meyveli kek

• Muffin

• Browni

• Suffle

• Havuçlu kek

• Elmalı tart gibi çeşitleri bulunan donuk kekler ile misafirlerinize, sevdiklerinize en leziz ürünleri tattırabilirsiniz.

Günlük ve taze şekilde ürettiğimiz kekler uygun koşullar altında -40 derecede şoklanarak -18 derecelik depolarda saklanır. Hünerli ve konusunda profesyonel pasta usta ve şeflerimizin titizlik ve özenle ürettiği kekler Türk Gıda Kodeksine uygun standartlarda üretilerek en son tüketiciye ulaşır. Tüm kontrolleri yapılan donuk pasta ürünlerimizi güven içinde tüketebilirsiniz.

En sağlıklı atıştırmalıklar donmuş ürünler

Pastacılık sektörünün gün geçtikçe yaptığı atılımlar sayesinde artık istediğiniz her an elinizin altında bulabileceğiniz en sağlıklı atıştırmalıklara, tatlara sahip olabilirsiniz. Birçok ev hanımı, çalışan kadın hatta anneler bile en sağlıklı atıştırmalıklar konusunda dondurulmuş ürünleri gözü kapalı alabilirler. Çünkü dondurulmuş pasta ve kek ürünleri en sağlıklı şekilde üretilir ve tüketiciye sunulur. -40 derecede şoklanarak -18 derecede dondurulan pasta ürünleri ilk günkü lezzetini ve besin değerini korur. Üstelik şoklama ve dondurma işlemi geçirdiği için bakteri ve çeşitli mikroorganizmaların üremesi de durur. Ancak ürünler çözüldüğü zaman en kısa sürede tüketilmelidir. Çünkü donuk halleri çözdürüldüğü zaman mikroorganizma ve bakteriler tekrar faaliyete geçerek üremeye başlar.

Bir cevap yazın