Donuk Pasta Antalya
Cheesecake pasta üretimi
Cheesecake ve Pasta Çeşitleri

Donuk Pasta Ankara

Donuk Pasta Ankara

Donuk pasta ankara pastacılık sektöründe meydana gelen yeni gelişmelerden biri de dondurulmuş pastalardır. Her geçen gün daha da talep edilmeye başlanan dondurulmuş pasta ile daha sağlıklı ve lezzetli pastalar yeme imkanına kavuşursunuz. Hemen herkesin damak zevkine uygun dondurulmuş pasta ile sevdiklerinizi de mutlu edebilirsiniz.

Donuk pasta üretiminin fazlaca talep görmesi sayesinde birçok pasta üreticisi ve özellikle çalışan kadınlar donuk pasta tercih etmektedir. Toptan donuk pasta Ankara sipariş talebi için ve özellikle kafe, özel organizasyon firmaları birçok pastane ve pasta üreticisi fabrika donuk pasta siparişleri ile müşterilerinin memnuniyetini kazanmaktadır.

Donuk pasta alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

• Donuk pasta alırken birçok noktaya dikkat etmek gerekir. Özellikle donuk pasta üreticisi firmanın referansları oldukça önemlidir.
• Son kullanma tarihi kontrol edilmelidir.
• Dondurulmuş pastalar çözüldükten sonra kısa süre içinde tüketilmek zorundadır. Üretici firmaların verdiği en uzun süre en fazla üç gündür.
• Dondurulmuş pastalar en fazla 1 yıl dondurucuda saklanabilirler.
Donuk pasta izmir ürünlerini çözdürmek için +4 derece ve yaklaşık 3-4 saat gereklidir.

Günümüzde birçok gıda maddesi koruyucu maddeler kullanılarak saklanmaktadır. Ancak dondurulmuş pasta ürünlerinde koruyucu madde yoktur. -18 derecede dondurulan ürünler bu sayede bakteri, küf ve başka mikroorganizma üremesine izin vermez. Donuk pastaların bir özelliği de hücre yapısı bozulmadan saklandığı için ilk yapıldığı andaki lezzeti ve görüntüyü verir.

Ankara pasta üreticileri

Donuk Pasta Ankara

Donuk pasta üretirken nelere dikkat edilmelidir?

Donuk pastalar muhakkak -18 derecede soğutulmalı ve sevkiyat zamanına kadar bu şekilde derin dondurucularda saklanmalıdır. Sevkiyat zamanı yine aynı şekilde -18 derecelik frigo araçlarda sevkiyat gerçekleştirilmelidir.

Donuk pastalar alındıktan sonra hiçbir zaman oda sıcaklığında çözdürülme işlemi gerçekleştirilmemelidir. Ürünleri çözdürmek için yapılması gereken alındıktan sonra eğer hemen tüketilmeyecekse dondurucuda saklanmalıdır. Tüketileceği zaman +4 derecede 3-4 saat içinde çözdürülme işlemi tamamlanmalıdır.

Firmamızın ürettiği donuk pastalar zengin çeşit yelpazesine sahiptir. Tüm sağlık ve hijyen kurallarına uygun ortamlarda hiçbir katkı maddesi kullanılmadan üretilir. Hemen her damak zevkine uygun donuk pastalarımızı dilediğiniz zaman sevdiklerinizle beraber paylaşma imkanına sahip olabilirsiniz.

Bir cevap yazın