Dondurulmuş Düğün Pastaları
Dondurulmuş Tatlı Ürünleri

Donuk Pasta Satan Yerler

Donuk Pasta Satan Yerler

İstanbul Donuk Pasta Firmaları

Pastacılık sektöründe en önemli adımlardan biri donuk pasta üretimidir. Ev yapımı tadında olan lezzetli pastaları birçok yerde görmekteyiz. Donuk pasta satan yerler arasında kahve zincirleri, restoranlar, oteller, havalimanları, büyük organizasyon firmaları, büyük pastaneler ve büyük marketler vardır.

Perakende ve toptan satış oldukça farklıdır ve yürütülmesi zordur. Bu yüzden birlikte çalıştığımız personel titizlikle ve büyük bir özen içerisinde seçilmektedir. Pasta kültürünün oldukça ilerlemeye başladığı günümüzde artık pastane vitrinlerinde, marketlerde, kahve zincirlerinde günlük üretilen pastalar yerine donuk pastalar tercih edilmektedir.

Neden dondurulmuş gıdalar tercih edilmektedir?

• Dondurulmuş ürünler her zaman besin değerini ilk günkü gibi korur.

• Dondurulmuş olduğu için bakteri, küf, mikro organizma gibi canlılar üremez.

• Dondurulmuş ürünler, çözülmelerine kadar aynı tazelikte kalır.

Birçok büyük firma, otel, restoran, kafe zincirleri, pastaneler artık dondurulmuş ürünleri tercih etmektedir. Vitrinlerde günlük bile çıkarılmış olsalar pastalar zamanla görünümleri değişmekte ve göze hitap etmemektedir. Ancak donuk pastalar ilk yapıldığı andaki görünümünü ve tadını hiç kaybetmeden kalmakta ve istenildiği zaman rahatlıkla tüketilmektedir.

Donuk pasta çeşitleri nelerdir?

Ürünlerimizin tümü özel olarak dondurularak besin değerleri ve tatları korunmaktadır. -40 derecede şoklanarak -18 derecede depolarda saklanan ürün çeşitliliğimize her geçen gün yenileri eklenmektedir.

Ürünlerimiz arasında cheesecakeler, sufleler, mono pastalar, düğün pastaları bulunmaktadır. Ürünlerimiz her zaman hünerli pasta usta ve şefleri tarafından üretilmektedir. Unutamadığınız tatları, istediğiniz her an yeme imkanına donuk pastalar ile ulaşabilirsiniz.

Ürünlerimizde hiçbir katkı maddesi ya da yabancı hiçbir malzeme kullanılmaz. Tüm ürünlerimiz frigo araçlarımızda -18 derecede hem yurt içine hem de yurt dışına sevkiyatı gerçekleştirilmektedir. Tüm ürünlerimiz -18 dereceden çıkarıldığında +4 derecede 3-4 saatlik çözülme haline bırakılmalıdır. Bu süre sonunda donuk pastalarımız servise hazır hale gelecektir.

Her geçen gün donuk pasta talebi artmakta ve donuk pasta üreticileri olarak biz de üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışmaktayız. Ürünlerimizin tamamında kaliteli malzemeler kullanılmakta ve içinde hiçbir zararlı madde ya da katkı maddesi kullanılmamaktadır. Ürünlerimizin saklama süresi 1 yıldır ve çözüldükten sonra üç gün içinde tüketilmesi gerekir.

Bir cevap yazın